miercuri, 29 decembrie 2010

Sfaturi pentru gospodine

*Dacă în aluaturile fara grasimi se pune o cantitate mai mare de zahăr acestea vor fi aspre şi tari.
*Aluaturile cu foi subţiri se întind mai bine dacă sunt lăsate să se odihnească 30 de minute sub o oală încălzită mai înainte.
*La aluaturile fragede, cantitatea de făină este dublă faţă de cea de grasime. Aceste aluaturi se prepară din unt sau margarină, făină şi apă
*Reuşita unui aluat fraged constă în faptul că trebuie frământat cât mai repede, după care se lasă la rece cel puţin o oră înainte de a fi pregătit.
*Gelatina nu se topeşte prin fierbere ci numai prin baie de aburi.

2 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Jucarii spunea...

Salut, am o propunere de colaborare care implica un discount important pentru bloggerii din Arges! Este vorba despre: http://blogatu.ro/2011/02/caravana-reducerilor-miniprix-soseste-in-acest-weekend-in-judetele-iasi-arges-si-mehedinti.html
Contacteaza-ma la adresa de e-mail blogatu@gmail.com