*Dacă în aluaturile fara grasimi se pune o cantitate mai mare de zahăr acestea vor fi aspre şi tari.
*Aluaturile cu foi subţiri se întind mai bine dacă sunt lăsate să se odihnească 30 de minute sub o oală încălzită mai înainte.
*La aluaturile fragede, cantitatea de făină este dublă faţă de cea de grasime. Aceste aluaturi se prepară din unt sau margarină, făină şi apă
*Reuşita unui aluat fraged constă în faptul că trebuie frământat cât mai repede, după care se lasă la rece cel puţin o oră înainte de a fi pregătit.
*Gelatina nu se topeşte prin fierbere ci numai prin baie de aburi.
Un comentariu:
Salut, am o propunere de colaborare care implica un discount important pentru bloggerii din Arges! Este vorba despre: http://blogatu.ro/2011/02/caravana-reducerilor-miniprix-soseste-in-acest-weekend-in-judetele-iasi-arges-si-mehedinti.html
Contacteaza-ma la adresa de e-mail blogatu@gmail.com
Trimiteți un comentariu