marți, 3 martie 2009

Mănăstirea Horezu






4 comentarii:

Geocer spunea...

Cred ca ar trebui ca in afara de poze sa scrii si cateva cuvinte despre locurile pe care le-ai pozat. Ar deveni mai interesant blogul.

7 ZILE spunea...

Promit că o să adaug şi câteva cuvinte.Mersi de sfat.

Dumitru K. Negoita spunea...

In plutirea prin ani, in vizita
ori privind un lacas ... cuprins de anotimp,
ceva tasnea , interiorul se lumina iar cuvintele
... mangaiau !

DoarATAT spunea...

Bună Ziua !
Aici în Judeţ, Vâlcea, mai exact în Bălţăţeni, Foleştii de Sus, Comuna Tomşani, de lânga Horezu. Erau "doar" 8 Km de mers pe jos. Mai tot timpul SE MERGEA PE JOS. Chiar şi pâna la Mânăstirea dintr-un Lemn, tot pe jos, la Culele de la Măldăreşti, pe jos, Vaideeni, Pietrari şi TOT AREALUL, ATUNCI, când eram mic, L-AM CUNOSCUT PE JOS. Până pe la 14 ani, când a murit Tataie, nu mai avea cine să ne ducă la tară (ca să aibe grija noastră). De atunci (adică acum ... cca. 40 de ani) nu prea am mai fost pe LA ŢARĂ. Am descoperit târziu, că acolo îmi "încărcam bateriile". Asta e, vreme trece .. vreme vine..
~
Acum, aici în A_T (a-Temporal), în Virtual, încerc "să-mi încarc bateriile" pentru un ultim efort de A DEVENI ... ce n-am putut fi la tinereţe.
~
Fără obligaţii de nici un fel, când aveţi timp şi sunteţi dispusă ... să "Zâmbiţi unui necunoscut": http://grosca.blogspot.com/2009/06/zambetul-tau.html
aici încerc să fac "un mic viral", printr-un mic comentariu, plasat de cei care "au răspuns în acest fel", la cererea mea de Prietenie. Nimic mai mult: răspuns de confirmare. Oricum, pe toţi cei care au "agrafă" la cel puţin un Blog de-al meu, Îi consider prieteni, şi am început să-i trec pe listă. De asemenea, nu-i nici o supărare dacă vă retrageţi complet, eu ÎNCERC doar să fiu MAI EFICIENT în Comunicare.
~
Vă mai rog, am primit un mic "dar", pe care-L dăruiesc la toată lumea, eu l-am numit "ÎNGERUL": http://doaratat-terrafoto.blogspot.com/2009/06/ingerul.html , cred că am avut "şansa" de a fi ATENT imediat cum a apărut ... să nu-L pierd (mă bazez mult pe intuiţie), "subiectul" pentru care deschisesem de fapt aparatul foto, fiind 3-4 pescăruşi, care NU se lăsau de loc "prinşi" în obiectiv.
~
BineTze ! dar şi...
Te Iubesc !
Vă Iubesc !
Fie-ne Doamne după Voia TA !
Amin.