vineri, 25 septembrie 2009

Bursa Locurilor de Muncă la Curtea de Argeş

Astăzi, la ora 10:00, la sediul Agenţiei Locale din Curtea de Argeş s-a desfăşurat Bursa Generală a Locurilor de Muncă. La aceasta au fost prezente şapte firme, cu un număr de 60 de locuri de muncă disponibile, majoritatea erau cele de confecţioner îmbrăcăminte, prestări servicii şi electronică. Pentru absolvenţii cu studii superioare nu a existat nici un loc de muncă.
Oamenii au venit în număr destul de mare, însă au plecat acasă dezamăgiţi şi cu grija zilei de mâine.

luni, 21 septembrie 2009

"Prietenul adevărat la nevoie se cunoaşte"

"Prietenul adevărat la nevoie se cunoaşte"...aşa este. În viaţă ai nevoie de prieteni însă de prieteni adevăraţi, nu doar din categoria celor care vor doar să se folosească de tine. În cea de a doua categorie se pot încadra mai mulţi însă în prima îi regăsim pe câţiva.
Atunci cînd treci prin anumite greutăţi sau evenimente importante, se vântură şi prietenii şi realizezi pe câţi dintre ei te poţi baza. Dar nu e nici o tragedie, mai bine mai puţini şi buni....
Uneori rămânem totuşi cu o urmă de regret, pentru că sunt oameni alături de care ai petrecut ani, şi despre care ai fi putut să spui că nu o să îmi facă una ca asta...şi speri până în ultimul moment... dar din păcate...odată cu speranţa moare şi prietenia.
Nu reuşim niciodată să îi înţelegem pe oameni, fiecare este liber să decidă pentru el, cred însă că, măcar de dragul unor ani petrecuţi împreună ar trebui să existe sinceritatea, chiar dacă uneori e dureroasă, prefer însă adevărul în faţă, oricât de dureros ar fi, decât o minciună pompoasă.
Să nu credeţi că am scris acest comentariu pentru că nu am prieteni, am, însă ceea ce vreau să spun este să aveţi grijă cum vă alegeţi prietenii.
Un proverb spune aşa: "Fereşte-mă Doamne de prieteni, că de duşmani mă feresc singur".